Тест 28 въпроса за лична равносметка!

Warning: unserialize() expects parameter 1 to be string, array given in /home/praxissu/public_html/misliaktivno.com/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 97
Живота не е да откриеш себе си, а да създадеш себе си!

Живота не е да откриеш себе си, а да създадеш себе си!

28 лични въпроса за равносметка!

Свободата не е безплатна!

И малцина са тези които я имат,

те просто са платили цената за това. 

 

За мен най-важната  свобода винаги е била личната такава. Да мога да мисля, говоря и правя, това което аз съм решила. Свободата да сбъдваш мечтите си и да постигаш целите си въпреки обстоятелствата, пречките и ограниченията. Тази свобода почти винаги, започва в начина ни на мислене.

2 неща, важни за целите

2 неща, важни за целите

Два много важни аспекта, за да бъдеш свободен да си това, което искаш са осъзнаването за това къде се намираш в момента в живота си, какъв човек си и разбира се целта – къде искаш да стигнеш и в какъв човек искаш да се превърнеш.

 

 

 

Чудили ли сте се защо много хора, въпреки интелекта и многото си познания не постигат това, което искат в живота си!

Често всички ние се обясняваме с обстоятелствата, хората, времето и мястото в което живеем.

Но има и такива, които във времената когато всички други се оплакват, те продължават напред и постигат повечето от нещата, които са си наумили. Всички те са наясно с тези два въпроса!

Стигне ли се до равносметка за това, кои сме ние обаче, може да стане доста объркващо.

Дадох ли всичко от себе си през тази година? 

Разбира се че не! Винаги може повече! И това е добре!

И ако трябва да запомним едно нещо в моментите на лична равносметка то е, че не е важното  да бъдем критични, а да бъдем осъзнати и честни със себе си! 

През последните няколко години, откакто отворих съзнанието си да се уча от другите на това, как да бъда успешна открих много полезни и практични упражнения, които винаги ми помагат повече отколкото собствения ми начин на оценка.

Едно от тези упражнения е Въпросника за личен анализ, създаден от автора на философията на успеха Наполеон Хил. Често когато следвам неговите инструкции и усетя мъдростта вложена в работата му,  си припомням, че този човек създава философията на успеха изследвайки 20 000  неуспешни и 500 от най-успешните хора на неговото време. Отделя 20 години от живота си да направи това и знам, че нищо не е случайно. Нищо не е написано и създадено от него просто ей-така.

Днес ви предлагам, ако сте достатъчно смели да използвате този тест – като въпросник и да направите своя личен тест – анализ в края на година. Във файла ще намерите ясни инструкции и самите въпроси.

Важното е да не правите този анализ сами, а след като попълните въпросите да ги обсъдите с ваш близък човек или колега.

Този тест под формата на въпросник за личен анализ, ще ви помогне ясно да идентифицирате областите, в които бихте могли да направите промени, вместо общото „не се справих добре“.

Ако сте достатъчно честни със себе си, това упражнение може и да се превърне в причината за вашите бъдещи успехи. Не бъдете нито прекалено критични, нито прекалено меки към себе си!

Кажете истината на себе си, тя винаги ни прави свободни!

Това е от екипа на Мисли активно днес

Мисловната дейност не е мислене!

Активното фокусирано мислене е само за успешните и мислещи хора.

Очаквайте скоро и интересни материали и практични препоръки за целеполагане, която е една толкова важна тема в този период на годината.

Виктория Лазарова

Виктория Лазарова

Станете наш член, като се абонирате за бюлетина ни!

Виктория Лазарова

Вземи въпросника

очаквайте скоро най-доброто събитие, което правим за годината

Да мислим в резултати, лидерска коучинг програма за целеполагане! 

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *