За нас

Warning: unserialize() expects parameter 1 to be string, array given in /home/praxissu/public_html/misliaktivno.com/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 97

авторите на 7 ключа към свободата

Запознайте се с авторите на 7 Ключа към свободата


АЛЕХАНДРО ТОРЕС-МАРКО
Мексико сити, Мексико

Професионален консултант по личностно развитие
Специализира в развитието на човешкия потенциал и програмирането на съзнанието за постигане на успех. НЛП практик и треньор за развиване на бърза памет. Има образование по биология и е изучавал гмуркане в дълбоки води за търговски цели.
Развива собствен бизнес от години и постига сериозни успехи в областта на оптичните телекомуникационни мрежи, възобновяемите енергийни източници и управлението на инфраструктурни проекти.
Страстта му е да предава знанията и уменията, които е придобил в опита си, както и да изучава най-известните световни лидери в областта на личностното развитие. С участието си в Седморката той допринася за ясното разбиране за разума като интелектуален мускул на съзнанието. В книгата той предлага своя подреден и аналитичен подход към темата, а също и страстта си към развиването и използването на неограничения човешки потенциал.

„Разум е силата, която ти позволява да израстваш стабилно, като разбираш, правиш заключения и мислиш самостоятелно!“
Алехандро Торес-Марко
Уебсайт: www.ActitudyCrecimientoPersonal.com


 

ВИКТОРИЯ ЛАЗАРОВА
София, България

Професионален личен и бизнес коуч за постигане на успех и креативно мислене
След 15-годишен опит в международни компании тя решава да надгради своите знания и умения. Започва да помага на хора и компании да се развиват и да успяват по нов начин. Става ученик на Боб Проктър и получава най-високия клас сертификат в неговите коучинг програми. Изучава успеха и човешкото поведение в неговата компанията на Проктър – „Proctor & Gallaher Insitute“, става НЛП практик и хипнотерапевт, член е на Американската асоциация по интегративна психология.
Виктория е един от авторите на книгата „10 силни жени – 10 стратегически съвета за успешен бизнес“. През 2011 година получава наградата „Бизнес дама на годината“. Съосновател и председател е на асоциация „Щастливи и силни жени“ и на проекта „Мастермайнд лидер – обществото на богатите и умни хора“ (www.mastermindleaders.info).
Днес Виктория Лазарова работи като професионален коуч и използва най-добрите световните практики за успех в полза на другите хора. Чрез своите обучения и коучинг програми тя показва на хората как да мислят в резултати, как да създават образ на самите себе си и как да усвоят принципите на креативното мислене, за да постигат повече с лекота и увереност.
Останалите от Седморката я наричат „Кралицата на възприятието“, а тя нарича себе си „Кралица на живота си“. Щастливо омъжена е, има прекрасна дъщеря и две кучета. Обича да пише, да пътува, да практикува йога и да се забавлява, като наблюдава многообразието на живота.
„Освободи себе си от критиката и осъждането на другите и се фокусирай върху собственото си развитие и резултати. Да се научим да развиваме себе си, да мислим в резултати и да поемем отговорност за живота си изисква кураж и отдаденост, която всеки има, но която невинаги използва.„
Виктория Лазарова
Уебсайт: www.VictoriaLazarova.com


 

ГУЕН БОДРОУ
Халифакс, Канада

Автор на книги, продуцент и консултант по личностно развитие
Гуен Бодроу е съавтор на книгата „10 силни жени – 10 стратегически съвета за успешен бизнес“. Тя ученик на един от хората, постигнали майсторство в развиването на човешкото съзнание – Боб Проктър, познат от документалния филм „Тайната“.
Гуен е визионер и лидер, който помага на жените да изградят силен и автентичен имидж, да се освободят от страховете си и да осъществят мечтите си.
Тя създава компанията „Punch Bowl Productions“ през 2008 година. Чрез нея развива филмови и телевизионни проекти, насочени към жените, които искат да се освободят от страхаовете и да открият своята вътрешна сила.
Често се шегува, че е патологичен оптимист и намира начин да се смее и в най-тежките моменти от живота си.
Гуен живее в Халифакс, Нова Скотия, Канада със своите три прекрасни деца. В свободното си време обича да тича, да чете, да пише и пътува с приятели и семейството си.
За книгата Гуен допринася с необикновеното си въображение и способността си да мечтае мащабно. Тя има невероятната способност да привлича хората като магнит и да оставя в тях усещане за топлота и радост.
Уеб сайт: GwenBoudreau.com


 

ДОН НОСЕРА
Колумбъс, Охайо, САЩ
Дон Носера, коуч и ментор за развиване на съзнание за успех
Тя е майка на три прекрасни деца и трансформационен коуч. Участник е в DVD програмата „Духовния подход към неограниченото изобилие“. Автор на книгата „Съзнателно проявяване на желанията“. Работи с предприемачи и атлети, които постигат върхови резултати в кариерата си. Била е консултант на музикалния телевизионен канал MTV, програмата „MADE“ и работи с много млади жени чрез сайта www.educatejane.com.
Дон използва интуицията си, за да помогне на клиентите си да постигнат желаните от тях трансформации в живота и в бизнеса си. Нейният внимателен и подкрепящ подход към хората, които вървят по пътя на успеха, често е определян като „глътка свеж въздух“ в морето от информация.
Дон Носера допринася за екипа на Седморката като интуитивен лидер, способен да изведе добрата идея и от най-незначителната на пръв поглед дискусия. Днес тя развива собствени програми, водещ е на мастермайнд срещи и продължава да пише за всички, които имат желание да ценят и уважават себе си.
Уебсайт: www.DawnNocera.com


 

Д-р НИТА МАТЮС-МОРГАН
Атланта,Джорджия, САЩ
Коуч за постижения и креативно решаване на проблеми
Съосновател е на компанията www.LearnYourBrain.com (научи за мозъка си), която помага на хора и екипи да променят и развият „умствените си програми“ за постигане на най-добрите възможни резултати.
Има докторска степен по образователна психология с насоченост към креативността и творческото решаване на проблеми. Била е преподавател по дисциплините когнитивност, креативност, човешко развитие и изследвания.
Като директор на център за разрешаване на проблеми „Торънс„, тя е била патрон и организатор на Международната конференция за разрешаване на проблемите на бъдещето. В нея деца от целия свят се учат да решават креативно различни проблеми и да бъдат лидери в обществото и в живота си.
В момента Нита комбинира своите изследвания върху човешкия мозък с креативността си, за да помага на други хора да израстнат и се свържат със своя потенциал. Тя превръща учебния процес в изключително забавно преживяване и постига резултати с лекота.
Нита е съавтор на книгата „Доставай“ заедно със своя син Джош, с когото работи съвместно. Свободното си време обича да прекарва сред природата. Пише, пътува, занимава се музика и се забавлява със семейството си.
Уеб сайт: www.LearnYourBrain.com


 

СЕЛВА ХАМАТИ
Сан Франсиско, Северна Калифорния, САЩ
Автор на книги, мотивиращ лектор и консултант за постигане успех
След като лично практикува знанието и принципите на успеха, Селва става консултант за постигане на успех и ученик на Боб Проктър. Тя е също НЛП практик и хипнотерапевт. Посветила е живота си на развиването на разбирането за човешкото съзнание и способности и отдава енергията си, за да могат нейните клиенти да постигат все повече успехи с лекота и целеустременост. Един от авторите на книгата „10 силни жени – 10 стратегически съвета за успешен бизнес“ и авотр на „Имало едно време една криза“.
Селва работи по училищни проекти, като създава програми за развиване на съзнанието, адаптирани за тийнейджъри и техните учители.
Живее близо до Сан Франсиско, в красивата долина Напа, заедно със съпруга си и двамата си синове. В свободното си време чете, практикува йога и взима участие в обществените проекти в областта.
За групата Седмирката и книгата Селва допринася с невероятното си спокойствие, умението да продължиш напред с вяра и кураж и положителното си отношение към хората около себе си.
„Мечтай, планирай и постигай“ са думите, които я мотивират да продължава напред. Те дават спокойствие, увереност и сила и на другите хора.
Уебсайт: www.SelwaHamati.com


 

МАСТЕРМАЙНДА
СЕДМИЯТ ЧЛЕН НА ЕКИПА
Можете ли да си представите силата на шест обединени съзнания – умове, които искрено копнеят да се свържат с Безкрайния разум и да бъдат проводник на възможно най-вдъхновяващи идеи? Ето така се роди седмият член на нашата Седморка.
„Когато две съзнания се свържат, те образуват трета невидима сила, която много прилича на трето съзнание“
Наполеон Хил
Въпреки че сме само шестима, ние наричаме себе си „Седморката“. Скоро след като формирахме групата, ни стана ясно, че сме създали истински мастермайнд. Седмият автор – Мастермайндът, е истинският герой в тази книга. Той идваше при нас, само когато успеехме да свържем умовете си в дух на хармония и сътрудничество. Той ни водеше във времена на съмнения и страх и ни показа пътя към истинската свобода – свободата от страха и ограниченията.

Само чрез връзката си през Мастермайнд и със Мастермайнд ние знаехме, че нашата книга „7 ключа към свободата“ ще достигне до вашите ръце. Посвещаваме тази книга на този седми член на екипа ни, който допълваше нашите несъвършенства и съмнения и ни помогна да бъдем цялостни и завършени личности.

Чрез Мастермайнд, който е отворено съзнание, достъпно за всички, ние отключваме вратата към свободата за всеки, който иска да се присъедини към нас и да бъде наш приятел, свободен човек и силна личност. Станете част от нашия Мастермайнд!